Service is onze motor,
auto's zijn onze passie

Kom ons team versterken!

Bij ons wordt de verkoop van tweedehands auto's een echte belevenis. Op onze +400 vestigingen in heel Europa helpen we onze klanten om hun auto snel en gemakkelijk te verkopen. Als deel van het team zorg je voor een soepel verkoopproces en vooral voor een positieve ervaring op de vestiging. Solliciteer vandaag nog!

Kies het vakgebied dat bij je past

Picture 2
Auto Inkoper

Van de Audi A1 tot de BMW Z8 - als Auto Inkoper evalueer je of het interieur en exterieur van de auto's van onze klanten in orde zijn.

Picture 1
Administratief Medewerker

Dit is geen alledaagse kantoorjob: je zorgt ervoor dat alle processen op de vestiging soepel verlopen en dat onze klanten zich altijd goed geholpen voelen.

Picture 1
Andere functies

IT, Customer Service, Accounting, HR, Sales en nog veel meer - wij bieden talloze mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. Vind de baan die bij je past!

Werken in onze vestigingen

Nadat onze klanten hun auto online hebben getaxeerd, kunnen ze hun auto direct naar onze vestiging brengen en deze gemakkelijk verkopen. Ons team zorgt voor een positieve verkoopervaring waarbij we het verkoopproces snel en professioneel afronden en waar we digitale processen combineren met de beste service. Als Auto Inkoper evalueer en test je de auto tijdens een proefrit. Als je van klantencontact houdt, ben je bij ons aan het juiste adres. Dat geldt ook voor onze Administratief Medewerkers, die graag een afwisselende werkomgeving hebben en gepassioneerd zijn over hun werk.

Onze medewerkers aan het woord

alt

Als je van uitdagingen houdt en ideeën, kennis en ervaring wil opdoen, dan ben je bij AUTO1 Group aan het juiste adres. Ik ben nog nooit zo gemotiveerd geweest!

René

Senior Car Inspector - Mechanics

Bij AUTO1 Group sinds 2021

alt

Ik praat graag over auto's, dus heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Als klanten onze eenvoudige processen en snelle levering waarderen, geeft mij dat een goed gevoel.

Erika

Sales Manager

Bij AUTO1 Group sinds 2022

alt

Als je gek bent op auto's, is het fantastisch om te werken bij een bedrijf waar je niet beperkt bent tot één bepaald automerk.

Stefan

Senior Pricing Manager

Bij AUTO1 Group sinds 2019

Wat is mijn auto waard?

Ontvang nu gratis de waarde!